Band cover & DJ

Plin de personalitate si stil, acest band cover nunta si petreceri firma este format din sase artisti senzationali, multitalentati, cu energie pozitiva si interactiune distractiva cu multimea.

Faceti cunostinta cu acest band de cover care ofera distractie non-stop, cu o energie ridicata, din momentul in care urca pe scena, pana la ultima piesa.


Cheia succesului unei petreceri reusite este muzica buna, iar Trupa VIS va propune un show complet. Band-ul participa cu placere la fiecare eveniment la care este invitat, fie ca este vorba de o petrecere privata, o nunta, sau o petrecere de firma in Bucuresti si nu numai.

Band nunta Bucuresti, Ploiesti...

Formatie nunta, pentru o nunta de VIS

Visezi la o nunta perfecta? 


Te casatoresti o singura data, ceea ce inseamna ca nu ai decat o singura sansa de a planifica ziua nuntii, care va deveni unul din cele mai importante momente ale vietii tale.

In noaptea nuntii iti doresti o trupa de nunta care face spectacol, un band de nunta de neuitat, care sa-ti uimeasca oaspetii si sa tina ringul de dans plin pe tot parcursul petrecerii.

Trupa VIS este o trupa de nunta Bucuresti care poate creste nivelul de energie si poate crea o emotie incredibila invitatilor, rezultatul fiind o nunta de vis, care va avea ringul full de oaspeti entuziasti.

 

Trupa petreceri corporate, petreceri firma


Pentru petreceri de firma (petreceri corporate), Trupa VIS propune un program variat, menit sa intretina o atmosfera muzicala si dansanta de exceptie. Avand experienta multor petreceri de firma, atat cu firme mari dar si petreceri cu firme mici, Trupa VIS este garantia unei distractii elegante. 

Daca este petrecere, nu trebuie sa lipseasca muzica!

„Muzica este sufletul unei petreceri”

Membrii band Trupa Vis

Citeste mai mult