Band cover & DJ

Plin de personalitate si stil, acest band cover este format din sase artisti senzationali, multitalentati, cu energie pozitiva si interactiune distractiva cu multimea.

Faceti cunostinta cu acest band de cover care ofera distractie non-stop, cu o energie ridicata, din momentul in care urca pe scena, pana la ultima piesa.


Cheia succesului unei petreceri reusite este muzica buna, iar Trupa VIS va propune un pachet complet. Band-ul participa cu placere in suflet la fiecare eveniment la care este invitat sa intretina atmosfera, fie ca este vorba de o petrecere privata cu iz aristocrat, o nunta, sau o petrecere de firma in Bucuresti si nu numai.

Band nunta, pentru o nunta de VIS!

Formatie nunta, pentru o nunta de VIS

Visezi la o nunta perfecta? 


Te casatoresti o singura data, ceea ce inseamna ca nu ai decat o singura sansa de a planifica ziua nuntii, care va deveni unul din cele mai importante momente ale vietii tale.

In noaptea nuntii iti doresti o formatie de nunta care are experienta evenimentelor de acest tip, o formatie de nunta de neuitat, care sa-ti uimeasca oaspetii si sa tina ringul de dans plin pe tot parcursul petrecerii.

Formatia Vis este o formatie de nunta care poate creste nivelul de energie si poate crea o emotie incredibila invitatilor, rezultatul fiind o nunta de vis, care va avea ringul full de oaspeti entuziasti.

 

Trupa petreceri corporate, petreceri firma


Petreceri de firma

Pentru petreceri de firma (petreceri corporate), trupa VIS are un program variat, menit sa intretina o atmosfera muzicala si dansanta de exceptie, asezonata cu muzica de foarte buna calitate. Avand experienta multor petreceri de firma, atat cu firme mari dar si petreceri cu firme mici, Trupa VIS este garantia unei distractii elegante. 


Muzica petrecerilor corporate

Daca este petrecere, nu trebuie sa lipseasca muzica!

„Muzica este sufletul unei petreceri”, iar prin prestatia LIVE, vrem sa oferim auditoriului emotia interpretarii unor genuri muzicale diverse, de la muzica usoara romaneasca si internationala pana la muzica de petrecere si muzica populara traditionala.

Membrii band Trupa Vis

Citeste mai mult