„Muzica este sufletul unei petreceri”, iar prin prestația live, vrem să oferim auditoriului emoția interpretării unor genuri muzicale diverse, de la muzică ușoară românească și internațională până la muzică de petrecere și muzică populară tradițională.

Link4

Galerie foto – Trupa VIS

Am participat cu placere in suflet la fiecare eveniment la care am fost invitati, fie ca a fost vorba de o petrecere privata de nunta cu iz aristocrat sau o petrecere de firma sau pur si simplu o onomastica. Noi credem ca reusita acestei petreceri s-a datorat intr-o mare masura dragostei pe care o avem pentru ceea ce facem.

Trupa VIS – Petreceri cu stil

Dupa cum puteti vedea in cele cateva poze ale acestei galerii foto, noi, cei de la Trupa Vis, pozam intr-o trupa completa. O trupa care stie sa sustina showuri pline de sunet, lumina si culoare la propriu si la figurat. Imbracati in costumatii diverse, ajutati de cele mai bune ustensile muzicale si nu numai, cu un repertoriu de invidiat (doar suntem cea mai buna trupa de cover 🙂 ), noi, Trupa Vis, incingem admosfera oricarui eveniment. Fiecare petrecere este o sarbatoare nu doar pentru clientii nostrii dar si pentru noi. Se spune ca reusita unei petreceri este garantata daca reusesti sa aduci la acel eveniment pe care il organizezi trupa, formatia, bandul, lautarii sau cum vreti voi sa ii numiti pe cei care vor da glas petrecerii, fara de care orice petrecere ar fi ca ciorba fara sare. Noi suntem de acord cu aceasta afirmatie dar credem si ca pe langa pricepere, daruire, dragoste pentru ceea ce faci mai este nevoie de instrumente de ultima generatie, lumini, fum si tot soiul de gadgeturi. Noi ne-am adaptat acestei cereri si rezultatele nu au incetat sa apara.

Acum lasam pozele sa vorbeasca pentru noi iar daca aveti nevoie de mai multe detalli despre trupa de nunti pe care o reprezentam va rugam sa accesati pagina de prezentare a band -ului nostru sau pagina de contact 

Call Now Button

Privacy Preference Center