Link4

Band nunta „Trupa VIS”

Band nunta Bucuresti & Dj

Daca sunteti interesati de muzica pentru un eveniment public sau privat atunci, in categoria band nunta Bucuresti o sa intalniti cu siguranta si Trupa VIS band. Avand un repertoriu de coveruri cu muzica noua si evergreen, cu un program de nunta complet, Trupa VIS face parte din lista de altfel bogata de banduri din Bucuresti.

ALL IN ONE – CONCEPT ORIGINAL !

Bandul „Trupa Vis” propune un concept original de show si distractie care satisface gusturile muzicale ale unui public larg.
ALL IN ONE Concept propune un spectacol complet si complex. Polivalenta vocala, varietatea stilurilor muzicale, cat si vestimentatiile deosebite, au menirea de a completa actele artistice pe care bandul le punem in scena.

Band Bucuresti

Trupa VIS este un band perfect pentru nunta sau petrecere corporate organizate de tine in Bucuresti sau oriunde in tara.

Show 100% live

Cheia succesului unei petreceri este muzica buna, iar Trupa VIS va propune un pachet complet, un show 100% live ca un spectacol.

Cover band nunta Bucuresti

Motive pentru a alege Trupa VIS ca band cover la evenimentul tau

Trupa VIS este un band cover cu experienta

Inca din 2011 Trupa VIS sustine showuri muzicale la evenimente corporate sau private, iar in acest interval de timp componenta trupei s-a schimbat foarte putin, practic la formatia initiala au mai venit Ionut si dupa cativa ani DJ Nashu. Stabilitatea formatiei a facut ca relatiile membrilor trupei sa se sudeze astfel incat ideile si planurile frumoase cu care aceasta trupa a intrat pe piata sa se concretizeze si sa accentueze valoarea prestatiilor artistice.

Band-ul Trupa VIS transforma orice eveniment intr-un spectacol 100% live

Trupa VIS este o trupa tanara, dar experimentata. Toti membrii acestui band sunt profesionisti, inventivi, spontani si amuzanti si au o siguranta deplina in savarsirea actului artistic. Gadgeturile suplimentare cum ar fi costumele sau luminile fac posibila exprimarea bandului mult mai spectaculoasa. Astfel, chiar daca sunt o trupa de cover Bucuresti, cantand live si intr-o interpretare personala, toate melodiile prind viata si un farmec aparte. Practic, orice petrecere corporate, nunta sau botez se transforma intr-un show muzical 100% live plin de lumina si culoare.

Band muzica nunta Bucuresti si oriunde in tara

Cu o dotare demna de una dintre cele mai bune baduri de cover din tara, ce cuprinde instrumente muzuicale si echipamente audio profesionale, lumini, lasere, scena mobila cu diverse accesorii aferente, costumatii tematice si multe altele, devine destul de complicata si anevoioasa pregatirea premergatoare actului artistic. Totusi, Trupa VIS dispune de toate resursele logistice pentru a putea organiza show-uri live pentru petreceri de firma, nunti sau botezuri oriunde in tara.

DAN VIȘINEANU


Voce, vioară, chitară bass

Privacy Preference Center

Call Now Button